Kwaliteit en zorg

Kwaliteit en zorg

Wij geloven dat zorg niet ophoudt bij de verstrekking van medicijnen. Het is niet alleen belangrijk dat de cliënt de medicijnen krijgt die hij of zij nodig heeft, maar ook dat dit wordt begeleid door een gedegen medicatiebewaking. Een persoonlijk advies over het gebruik van de medicijnen en de eventuele bijwerkingen is hierbij vanzelfsprekend.

Om aan onze hoge eisen aan het personeel te voldoen, is de opleiding en training van ons personeel erg belangrijk. Teneinde het kennisniveau van ons personeel hoog te houden organiseren we verschillende trainingen en zorgen we ervoor dat onze werknemers goed met elkaar communiceren en van elkaar leren. Een belangrijk onderdeel van goede zorg is naar onze mening niet alleen de juiste theoretische kennis, maar ook de overdracht hiervan naar de cliënt.

HKZ-norm 2015

Kwaliteit staat bij de Acdapha Groep hoog in het vaandel. De Acdapha Groep voldoet aan de HKZ-norm 2015. Er wordt gestreefd om de kwaliteit van de farmaceutische zorg steeds te verbeteren en de kennis op peil te houden. Dit gebeurt onder andere door middel van scholing in het Acdapha Groep opleidingscentrum in Blokker, veelvuldig overleg binnen de kwaliteitswerkgroep en intern overleg binnen de Acdapha Groep apotheken. Door middel van interne en externe audits wordt het kwaliteitssysteem gedurende het jaar getoetst.

Resultaten wachtijdmetingen 2019

Heeft u opmerkingen of vragen over de kwaliteit van Acdapha Groep apotheken? Neem dan gerust contact met ons op!

“Ons kwaliteitsbeleid wordt op aanvraag beschikbaar gesteld aan stakeholders. U kunt hiervoor contact opnemen met het hoofdkantoor”